La Vida És Una Actitut

La Vida És Una Actitut

diumenge, 28 d’octubre del 2012

II Open Muntbikes

Avui he fet L'última cursa de la temporada i res millor que fer-ho a casa, així que  pasades les 9h es donava el tret de sortida de la Marxa Organitzada per Muntbikes a Arenys de Munt.

El recorregut llarg de 43 km's i +1400 Dpa, força dur però amb trams molt rodadors, tot-hi el diluvï d'ahir a la tarda, el terreny estava en perfectes condicions, l'única pujada amb una miqueta de fang ha estat la del pou de glaç .

Al conèixer prácticament tot el recorrègut, ja que és zona havitual d'entrenaments, he pogut regular bastant per arrivar amb Força als trams més exigents.

Al final he finalitzat la marxa en el Lloc Núm : 46 amb un temps de 2 h :27 Min (16'7 Km/h), Llàstima del temps perdut a la baixada final per colocar a Lloc la cadena, on vaig perdre algunes Posicions.

Així que felicitar Muntbikes per la Organització de la cursa i tambè donar les gràcies als àmics que estaven de control i m'han donat molts d'ànims : (Melcior , X. Cuadrado, Tendo, Fuga & Sergi M.)

Ara arriva un merescut descans, per recargar les Piles per estar a topeee la próxima temporada que és presenta moooolt exigent.

Gràfica del Open Muntbikes 2012

Després de coronar Can Vives

dissabte, 27 d’octubre del 2012

Demà Open Muntbikes

Després de tocar fons fisícament la darrera setmana, vaig decidir que era el moment de fer un petit descans ja que la temporada s'esta fent molt i  molt llarga.

Així doncs no he tocat la Bici desde el pasat Diumenge i demà anirem a la Pedalada que organitza Muntbikes,  siguent una autèntica incognita el meu estat fisíc després d'aquest petit parón.

La cursa tindrà dos recorrèguts :

Recorrègut Curt : 27 Km + 850 Dpa

Recorrègut Llarg : 41 kms +1200 Dpa



Demà Gaaaaasssss !!!!!

diumenge, 21 d’octubre del 2012

Sortida BTT sota la Pluja

Avui amb els companys del club em fet una sortida BTT pasada per aigua.
A les 8h ens em trovat a la font, i em començat a Pujar per el rial dels Mosquits, camí d'en Santi, el Pí de Buac, els Bucaneros i cap el Corredor per uns senderillos.

Un cop al Santuari, Petit esmorzar i Baixada fins Arenys de Munt per Senderillos, molt ràpids i divertits amb 15 Min ja estavem a Subirans

Durant bona part del Matí ens em mullat bastant, al final el terreny ja començava a estar pesat, amb molt de fang i basses com és Llògic.

Total : 33 Km +850 Dpa.

Aquesta setmana relaxx total, Diumenge en principi participare a la Marxa dels Muntbikes però a hores d'ara no estic gaire Motivat.

Haveure com transcorre la setmana


Amb els companys del Club


Després de la Sortida ens em pasat a Netejar una Mica les Bicis

Ahir amb els companys del Club, ja estem treballant amb el circuit de les 3h de resistència BTT

dijous, 18 d’octubre del 2012

Rutaca BTT entre setmana i Visita del Senyor del Mazo !!

Avui entrenament Btt amb Xavi C & Melcior, molt dur prácticament tot per corriols i trialeres amb visita inclosa del senyor del Mazo a un servidor, desde el Km 13 realment he anat realment petat.

Em començat fent voltes per els senderillos de Can Jalpí per tot seguit anar a buscar un corriol nou molt dur on abans d'arrivari s'ha de pujar un rampot esfaltat amb rampes superiors al 20%

El corriol molt wapo, tècnic amb escalons inclosos, potser millor de baixada, un cop a dalt em seguit fent corriols i trialeres per la Creu de Canet.

Em baixat a Sant Iscle, hi em anat fins la Salut, per pujar les vinyes del Cucut per anar a trovar un senderillo que em van fer baixar a la Cebriarenca

Per acavar la sortida, pujada per la sempre exigent i durissíma pujada del camp de tir de Canet, un parell de corriols de Pujada i baixada per la Presó i coca-cola merescudissíma a St Carles.

Total 36 km's +1.150 Dpa


Gàfica de la sortida d'avui, fà una mica de por !! jeje

Començant la Pujada del Camp de Tir de Canet

diumenge, 14 d’octubre del 2012

Fent Senderillos per St Vicenç de Montalt

Avui tenia pensat sortir amb els companys del club , però malauradament m'he quedat dormit així que quan m'he llevat he decidit sortir a ritme trànquil fent una bona part del recorrègut que vam fer el passat divendres, tot corriol, però arrivan a creu de Rupit, un cop allà baixada per els mosquits

TOTAL 26 KM'S +670 Dpa
 
Senderillo de Baixada moooolt divertit
 


Gràfica de la sortida D'avui





divendres, 12 d’octubre del 2012

Sortida de Germanor

Avui sortida Btt de Germanor amb esmorzar inclòs amb els companys del Club Ciclista Arenys de Munt.
La Ruta By Tendo, espectacular i molt divertida, 100x100 corriol.

Em començat pujant per Can Jalpí, pasant per el remei i em seguit la sortida enllaçant corriols sense parar.

27 km + 650 Dpa

Esmorzar de Forquilla i Ganivet a Can Noé

dimecres, 10 d’octubre del 2012

Volta BTT per el Montnegre

Ahir a la tarda amb l'àmic i futur company a la Andalucia Bike Race, en Xavi C, vam fer una sortida Btt en principi de Relax, al menys això és el que em va dir ell .... jejeje

La sortida súper ràpida amb trams molt rodadors, però no exenta de pujades i de mooolt dures !!

(Arenys - Creu de Canet - St Cebrià - Pujada dels 3 Termes - Les Basures de Calella - Can Benet Vives - Sta Maria del Montnegre - St Martí del Montnegre - Cal Paraire - Collsacreu - Arenys )

A la part final de la sortida vaig anar justejant i molt, en Xavi C, estava pletòric i anava com una moto
Ara toquen uns dies de descans i algunes sesions de rodillo suaus

Dades de la Sortida :

- 51.5 Km Btt
+ 1300 Dpa
- 18.1 Km/h
- 2h 49'

diumenge, 7 d’octubre del 2012

Inspecció Circuit Open MB



Avui sortida Bttera amb els àmics de Muntbikes, per fer una volta de reconèixament al circuit de la pedalada que organitzaran el proper dia 28 D'octubre

Per falta de temps només em pogut realiatzar el recorrègut curt, (tot i que hi hauran un parell de modificacions ) la marxa serà força rodadora però té un parell d'enboscades molt series, qui s'encigali ho pot acabar pagant

Apunt per Sortir

Gràfica del recorrègut curt

dissabte, 6 d’octubre del 2012

Sotida dissabte 6 D'octubre

Avui sortida de carretera amb els companys del club, a molt bon ritme, però no he tingut molt bones sensacions, demà toca anar a reconèixer el circuit de la pedalada Btt Del dia 28 D'octubre a Arenys de Munt

Etapa D'avui :

Arenys de Mar - Mataró - Alella - Fontdecera -Vallromanes - Vilanova del Valles - Valldoriolf - La Roca - Sta. Argnes de Malanyanes - Cardedeu - Llinars  - Sant Celoni - Gualba - Campins - Sant Celoni - Vallgorguina - Arenys de Munt.

-110 km's
+1150 Dpa
- 3h 51 '

dimarts, 2 d’octubre del 2012

Selènika 2012

El Passat Diumenge amb el company de Fatigues en Melcior, vam participar a una de les marxes més emblemàtiques de Catalunya, La Selènika.

En principi no estava previst participar-hi però en Melcior durant la setmana va trovar un parell de places Lliures.

A les 7 ens presentem a Navarcles, treiem dorsal, preparem la Bici i anem cap a la línea de sortida, al arrivar-hi ens coloquem on podem, (entre els 600 o 700 Bikers )esta a petar de gent

Pasades les 8 donen la sortida, però amb tanta gent costa arrancar, la gran cantitat de gent no permet rodar amb comoditat, les primeres pujades les faig a mitg gas, però a plat.

El terreny, en un estat inmillorable, tret d'algun bassal i fang en algún senderillo, durant tota la marxa vaig estar avançant i avançant gent continuament, i en tot moment em vaig trovar en molt bones condicions, tot i fer bastant temps que no feia tirada llarga en Btt (Desde la Non stop MCT).

Al final arrivaba a meta amb un temps de 5h 46 Min, en el lloc 168, molt millorables, si contem que vam sortir molt retrasat i les parades per posar oli a la cadena i ajustar la palometa de la roda davantera.

En Melcior per la seva part va tornar a fer un paperàs entrant a meta en el lloc num 23

Perfil de la Selènika 95km +2400 Dpa

Amb el Company Melcior

El Primer Corriol del dia, Primer tap