La Vida És Una Actitut

La Vida És Una Actitut

diumenge, 1 d’abril del 2012

Sortida Dissabte 31

Avui a les 7:30 del Matí ens em trovat a la Parada del Bus D'Arenys de Munt, per Inicar una etapa d'aquelles que fan possar a prova les condicions fisíques de cadascú.

La Etapa ha estat la següent :

Arenys de Munt, Collsacreu, Vallgorguina,  St. Celoni, Breda, Coll de Norri, Arbucies, Joanetes, Sta. Coloma de Farners, Vilobí d'Onyar, Sant Dalmai, Mas llunés, Bescanó, Anglés, Sta.Coloma de Farners, Sils, Hostalrric, St. Celoni, Vallgorguina, Collsacreu, Arenys de Munt.

A la Primera hora s'ha anat a Mil, i rápidament ens em presentat per fer el segon port de dia Arbucies.
Avui estic content ja que he aguantat el ritme dels Crack's fins L'últim Km on m'he quedat tallat
A dalt reagrupament , i seguim la marxa per la Carretera de Juanets, uns quants repetxons i molta Baixada.

Al arrivar a Sta Coloma de Farnes, parada a fer una Coca-Cola i reiniciem la Marxa.
Tot seguit, trams de Plà, a molt bon ritme algun repetxonet i la Pujada per Mas Llunés no la conéixia, m'ha agradat molt, i com no s'ha Pujat a Mil, Novament estava al grup Capdavanter, pero en el Descens no m'he volgut arriscar a baixar ràpid, ja que la Bici no em donava prou Confiança, ja que crec que té la Direcció Xunga

Ja de tornada cap a casa, a tota pastilla, ritmes elevats, tots donant relleus de Calitat, el fort vent fent-nos la Güitza i un petit accident d'un company que s'han tocat i ha caigut, per sort Xapa i Pintura.
Quan em arrivat a Hostalrich, s'em ha ences la Llum Vermella, la meva Bateria estava apunt d'apagar-se, tot el tram fins a St Celoni he patit Molt, el grup s'ha trencat, jo aguantant darrere com Podia i el Presi fent uns relleus Impresionants.

A la Arrivada al Peatge de St Celoni, amb les Pulsacions pels Núvols i veient que no podría aguantar el ritme dels companys, he decidit Pujar al meu ritme i m'ha costat, 13km amb el vent en Contra,  en solitari amb 132 Kms a les cames.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada