La Vida És Una Actitut

La Vida És Una Actitut

dissabte, 10 de març del 2012

Sortida fins St Miquel del Fai

Avui sortida amb els companys del club i la gent de la Grupeta de Mataró.
Fins a Parpers a tot Drap, on em fet una pujada a un ritme Molt Alt.

Tot seguit em continuat per Cardedeu - Corrons - La Garriga - St. Feliu de Codines i St. Miquel de Fai .
Un cop a Dalt foto de rigor i reanudem la Marxa, però quant començavem a fer la Pujada de darrere del Monèstir de Sant Miquel del Fai en Carles ha tingut una averia bastant important a la seva Bicicleta.

Se li ha trencat el canvi i la Patilla, en un Principi semblava que no tindría solució i que L'haurien de venir a Buscar amb cotxe per tornar a casa, però entre en Tendo (El Manetes del Club) i L'Alfonso un ciclista Veterá de Mataró li han fet un " apany " per poder tornar enrere fins Sant Feliu de Codines.

Però amb en Tendo, Santi, Andreu, Feliu i un servidor em decidit acompanyar-lo fins una botiga de Bicis que haviem vist quant estavem Pujant per Sant Feliu de Codines, i si hi havia sort i tenien els recanvis necesaris per que en Carles tornes a casa Pedalant Tornariem amb ell.

I així ha estat, per sort en aquella botiga hi ha un gran mecànic i li ha deixat la Bici en condicions per tornar a casa.

Al Final la sortida ha estat de 6 hores hi hem fet 136 Kms (Parada Inclosa de més 1h).

Al Principi Molt bones sensacions, marcant el ritme a Parpers i comandant la Pujada, Després he tingut Problemes amb el Canvi, ja que no podía posar el Plat petit així que ha tocat fer més del 80 % de la sortida amb el Plat Gran.

Sort que pujant Collsacreu en Tendo M'ha explicat un truc per desbloquejar el Canvi.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada