La Vida És Una Actitut

La Vida És Una Actitut

dissabte, 15 de desembre del 2012

Nou Entrenament Súper Exigent !!!!


Avui amb en Melcior em tornat a fer un entrenament BTT molt dur , d'aquets que seran recordats i explicarem sovint als companys .

He començat la sortida pujant per el Remei fins a Can Jalpí , i baixant per alguns dels senderillos del Parc , sobre les 14:15 he anat a Buscar al Melcior a casa seva.

Només sortir ja m'ha avisat , Pujarem el Cubata fins la Torre del Foc , però abans pujarem per la Presó i Farem uns quants corriols per la creu de Canet. Aquí jo he pensat Mama Por !!!!!

Les sensacions eren pesímes , em feien mal les cames , els quadricèps ,, buuffff no anava gens bé , però he tingut que tirar de caràcter (per dir-ho finament) per aguantar l'exigència de la sortida .

Està clar que encara no estaba recuperat de la soberana Pallisa del passat Dimecres

Un cop fets els corriols de la creu , em pogut agafar una mica d'aire baixant per la pista de la creu que ens porta a Sant Cebrià per anar fins Can Ginebra per pujar el famós Cubata .

Per mi és una de les pujades més exigents de la zona , jo l'he pujat al meu ritmillo , molt tranquil un cop coronat , parada a la font a omplir els Bidons i em agafat el senderillo que porta a la Torre de Foc , molt xulo per la quantitat de fulles caigudes al terra que provocaven un contrast espectacular de colors .

Tot seguit em baixat per el Pessebre del club , i em continuat per la carretera de Sant Martí del Montnegre , desviant-nos cap a Sant Iscle per Baixar per Cal Paraire , el Xeremell i arribar a Vallgorguina .

Un cop a Vallgorguina em pujat pel camp de Fútbol , Casa Nova , Els Bucanners fins arribar al Santuari del Corredor

On em començat el descens cap Arenys de Munt per un corriol molt xulo i els Misteris , i després tot pista fins Sobirans .

Dades de L'entrenament :

Distància : 60.7 Kms
Desnivell + Acumulat : 2105 mts
Temps en Moviment : 4h

Gràfica del GPS de la Sortida d'avui

2 comentaris:

  1. Gran Rocko!!!! dissabte vam liar un entreno dels que recordarem durant temps, estàs molt fort, perquè a pesar de les teves males sensacions vas dur bon ritme i sobretot vas ser dur de cap, aguantant, aguantant i aguantant. Confesso que l'exigència de la sortida no és a l'abast de tothom. Estàs fent bé els deures, ABR tindràs gasss de sobra. Posant nerviós a CuadraTTi, avui m'he tocat exigent sessió amb ell, 172,7km +1754dpa, 6h5' moviment... jo SI estic fós com una cuca!!!! un honor poder pedalar amb tu, esperem fer-ne més com el de dissabte eh???!!!!gasssss

    ResponElimina
  2. Jejeje va ser un entrenaco !!! Però vaig patir moooolt , però ja se sap que en ciclisme si no pateixes no millores jejeje , tú estàs fet un animal fer tota la ruta a plat no ho pot fer molta gent , i més pujant per el Cubata , Torre del Foc i els Bucaneros !! Felicitats aquest any ho rebentaràs tot !!!

    ResponElimina