La Vida És Una Actitut

La Vida És Una Actitut

diumenge, 3 de febrer del 2013

La Hivernal BTT

Avui escriure una crònica que de veritat em sap molt de greu tenir-ho de fer  , però la pedalada BTT d'avui  a Santa Maria de Palautordera ha estat desastrosa , un autèntic Kaos.

Se molt bé que organitzar una pedalada es molt complicat , que la gent que ho organitza ho fa de tot cor , que els voluntaris desinteresadament perden un Diumenge per col.laborar-hi etc .. etc ...

El circuit molt mal marcat , tothom s'ha perdut , jo al menys 5 cops ,  les cintes haurien de ser al meu parer d'un altre color per ser més vistoses ,  he Trobat a faltar fletxes al terra abans d'algun trencall , ja que moltes estaven mal col·locades .

Ens em Trobat una Línia pintada el terra , que sempre vol dir que per allà la cursa no passa ..... i resultava que si que era per allà !!!! . Ja que després de des-fer el camí i mirar pels marges de la pista per veure si hi havia alguna entrada a algun corriol i no trobar-ne cap , he arribat a la conclusió que s'anava  per allà  i així ha estat.

O estar parat més d'un minut , esperant que ens indiquessin per on teníem que anar , ja que el pobre noi del control estava bastant desbordat .

Alguns Corriols molt però que molt bruts , ple de matolls i branques , crec que és podia haver netejat una mica , ho diu una persona que va estar una pila d'hores netejant el circuit de les 3h de Can Jalpí , encara que al ser un circuit tancat sembla molt fàcil , però no és així .....

Buscant informació de la pedalada per internet , vaig veure que la gent es va queixar de la mala senyalització en l'edició passada , vaig pensar que al ser la primera edició podia passar per novells o falta d'experiència  , però avui he comprovat que encara tenen el mateix problema , em sap molt greu però l'any que bé no hi tornaré , 20 € mal invertits .

Esper-ho que solucionin aquest problemes en següents edicions , ja que la zona del Montseny es molt espectacular i crec que li treuen poc suc.

En quant a mí , avui molt males sensacions , he sortit fort acompanyant al Presi fins el km 9, però després d'una trialera un pel tècnica he perdut pistonada , em falta ritme de cursa , anar alt de Pulsacions , el recorregut trenca - cames , però sense una gran Pujada , eren repetxons d'aquells que poc a poc et van llimant , corriols de pujada amb pedra i alguns trams força rodadors, la part final un parell de trialeres tècniques i un corriol molt " ratonero "

Al final ja anava súper desconectat al veure que el terreny guanyat pedalant , el perdia buscant el camí correcte o directament per haver-me perdut , la sorpresa ha estat al pensar que la marxa era de 40km i al km 34 arribar a meta , potser han modificat el recorregut , qui sap .....

 Dades de la Pedalada :

- Distancia :  34 ' 7 Km

- Temps :       2h 5'

- Velocitat Mitjana : 16 '6 km/h

- Desnivell  : +900 Dpa

Vull felictar al David per arrivar el primer a meta ,  , al Martí per què esta súper fort després de haver participat al 4 Stage La Santa de Lanzarote , crec que ha fet sisé i a L' àlex Sullastres (http://alexsullastres.blogspot.com) que esta tambè en una gran moment de forma.

Gràfica del Meu GPS de la Pedalada D'avui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada