La Vida És Una Actitut

La Vida És Una Actitut

diumenge, 28 d’octubre del 2012

II Open Muntbikes

Avui he fet L'última cursa de la temporada i res millor que fer-ho a casa, així que  pasades les 9h es donava el tret de sortida de la Marxa Organitzada per Muntbikes a Arenys de Munt.

El recorregut llarg de 43 km's i +1400 Dpa, força dur però amb trams molt rodadors, tot-hi el diluvï d'ahir a la tarda, el terreny estava en perfectes condicions, l'única pujada amb una miqueta de fang ha estat la del pou de glaç .

Al conèixer prácticament tot el recorrègut, ja que és zona havitual d'entrenaments, he pogut regular bastant per arrivar amb Força als trams més exigents.

Al final he finalitzat la marxa en el Lloc Núm : 46 amb un temps de 2 h :27 Min (16'7 Km/h), Llàstima del temps perdut a la baixada final per colocar a Lloc la cadena, on vaig perdre algunes Posicions.

Així que felicitar Muntbikes per la Organització de la cursa i tambè donar les gràcies als àmics que estaven de control i m'han donat molts d'ànims : (Melcior , X. Cuadrado, Tendo, Fuga & Sergi M.)

Ara arriva un merescut descans, per recargar les Piles per estar a topeee la próxima temporada que és presenta moooolt exigent.

Gràfica del Open Muntbikes 2012

Després de coronar Can Vives

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada