La Vida És Una Actitut

La Vida És Una Actitut

dimarts, 2 d’octubre del 2012

Selènika 2012

El Passat Diumenge amb el company de Fatigues en Melcior, vam participar a una de les marxes més emblemàtiques de Catalunya, La Selènika.

En principi no estava previst participar-hi però en Melcior durant la setmana va trovar un parell de places Lliures.

A les 7 ens presentem a Navarcles, treiem dorsal, preparem la Bici i anem cap a la línea de sortida, al arrivar-hi ens coloquem on podem, (entre els 600 o 700 Bikers )esta a petar de gent

Pasades les 8 donen la sortida, però amb tanta gent costa arrancar, la gran cantitat de gent no permet rodar amb comoditat, les primeres pujades les faig a mitg gas, però a plat.

El terreny, en un estat inmillorable, tret d'algun bassal i fang en algún senderillo, durant tota la marxa vaig estar avançant i avançant gent continuament, i en tot moment em vaig trovar en molt bones condicions, tot i fer bastant temps que no feia tirada llarga en Btt (Desde la Non stop MCT).

Al final arrivaba a meta amb un temps de 5h 46 Min, en el lloc 168, molt millorables, si contem que vam sortir molt retrasat i les parades per posar oli a la cadena i ajustar la palometa de la roda davantera.

En Melcior per la seva part va tornar a fer un paperàs entrant a meta en el lloc num 23

Perfil de la Selènika 95km +2400 Dpa

Amb el Company Melcior

El Primer Corriol del dia, Primer tap

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada