La Vida És Una Actitut

La Vida És Una Actitut

dimecres, 20 de febrer del 2013

Andalucia Bike Race 2013. La Previa



Diumenge comença un dels grans reptes d'aquesta temporada L' Andalucia Bike Race una prova que consta de 6 etapes per recórrer els més de 400 km  i 13.000 mts de Desnivell positius d'aquesta cursa.

El recorregut molt dur , aquest any han augmentat el desnivell positiu uns 2.000 metres , i també han inclòs un pròleg a l'última etapa de 45 km com a novetat .

Serà flipant estar barrejat entre pros com L'Hermida , Mantecón , Coloma etc etc que lluitaran per conseguir punts UCI  ... haveure si al menys ens podem fer alguna foto amb ells .

Per la nostra part amb l'àmic CuadraTTi que està súper fort !!!!  l'objectiu és sobre tot disfrutar i anar dia a dia , l'experiència de la Transpyr així m'ho va demostrar , en una prova per etapes no saps mai el que et pot passar , ja que apart del desgast Fisíc també pot aparèixer el desgast mental o qualsevol entrebanc , tot es possible

Així que ara per ara una barreja de sensacions volten per el meu cap , Ganes de començar , Nervis per que s'aproxima la cursa i molt de respecte per la dificultat del Repte , esperem estar a l'alçada !!

Divendres al migdia posarem rumb cap a Córdoba amb el Gran Melcior i en J.Pons , brutaaaal parella amb molt i molt de Gaaasss i com no amb un servidor i en X. Cuadrado , esperem que la sort ens acompanyi.

Gaaaaaaaaaaassssssss !!!!!!!!!

Recorregut ABR :

ETAPA 1 
Córdoba - Córdoba
67 km  +1.640 m

ETAPA 2 
Córdoba - Córdoba
72 km  +1.980 m

ETAPA 3 
Priego de Córdoba - Priego de Córdoba
66 km  +2.050 m

ETAPA 4 
Bedmar - Mancha Real 
74 km  +3.240 m

ETAPA 5
Jaén - Jaén
76 km  +2.900 m

ETAPA 6 
Jaén - Jaén
45 km  +1.540 m

+ INFO DE LA ABR :
Pàgina web de la cursa : http://www.andaluciabikerace.com
Resúms Diaris a Teledeporte

4 comentaris:

  1. Moltes Gràcies Jordi !!! Som-Hi !!!

    ResponElimina
  2. "QUI SON AQUESTS PROS QUE HI HA AL COSTAT D'EN ROCKO"(Mitjanada), preguntaran els espectadors de l'ABR, quan et vegin al costat de l'Hermida i companyia, a la graella de sortida.
    Teniu tot el Club pendent de vosaltres.
    Que tingeu molta sort, i sobretot gaudiu molt.
    Endavant màquines.

    ResponElimina
  3. Merci Presi !!! Intentarem deixar els colors del Club ben Amunt !! al menys haveure si amb el CuadraTTi podem deixar anar algún Trò i s'en recorden de Nosaltres la resta de dies jejeje .

    Per cert li donarem records a Doña Rogelia de part teva i a L'Hermida el convidarem a que participi a les Próximes 3h de resistència !!!

    PD : Això últim tambè sona a Mitjanada però si cola cola !!

    Us Trovarem a Faltaaaaar per el País Veí Presi !!!!

    ResponElimina